Najčešće postavljana pitanja

Šta je KAMP HOTEL?

Kamp Hotel podrazumeva da je posetiocima, pored kamp sadržaja, omogućena i kompletna usluga restorana (šank, kuhinja). U Kampu Bezdan nije omogućeno paljenje vatre za spremanje hrane (roštilj, paprikaš). Restoran radi od 7 do 22 časa, šank od 7 do 24 časa.

Kada možemo doći u kamp? I kada moramo napustiti svoj šator i kamp?

Dolazak gostiju je moguć u bilo kom momentu, ali sam smeštaj u šatore je predviđen u 14h. To može biti i ranije ukoliko se ranije završi sa spremanjem šatora (usisavanje, zamena posteljine...) nakon odlaska prethodnih gostiju. 
Šatori se napuštaju u 10 časova, ali svoj boravak u kampu možete produžiti do popodnevnih časova.

Da li ima frižider za odlaganje hrane tokom boravka u kampu?

Da, za goste su obezbeđeni frižideri u zajedničkoj, čajnoj, kuhinji za odlaganje hrane i vode, gde svaki gost ima svoju policu. Nije dozvoljeno prostor u frižiderima zauzimati alkoholnim pićima.

Da li je dozvoljen dolazak sa kućnim ljubimcima?

U Kampu Bezdan je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. Uslovljeno je da po smeštajnoj jedinici ne može biti više od jednog ljubimca.

Da li ima prostor za tuširanje?

U Kampu Bezdan imaju kupatila sa tuš kabinama, lavaboima i toaletom, kao i tuš na pontonskom molu za tuširanje nakon kupanja.

Da li u blizini kampa ima voda za kupanje?

Kamp Bezdan se nalazi na samoj obali Velikog bačkog kanala i poseduje veliki mol od 48m2 koji je namenjen gostima kampa.

Da li treba da ponesemo svoj escajg i posuđe?

U sklopu Kampa Bezdan za sve goste koji žele u čajnoj kuhinji spremiti sebi doručak ili slično obezbeđeni su escajg i posuđe za pripremu hrane.U ovo se ne ubrajaju začini i ostale potrepštine potrebne za spremanje hrane (ulje, sirće...)

U slučaju ranijeg odlaska da li imamo pravo na povrat novca za dane koje nećemo biti u kampu?

Nažalost, smeštaj se plaća prilikom dolaska i ne vršimo povrat novca ukoliko gost odluči da kamp napusti ranije, jer te termine više ne možemo izdati drugim gostima.

Da li u kampu ima mesta za pecanje?

U sklopu kampa ima mol za kupanje koji se može koristiti i z apecaje, ali će vas verovatno ometati kupači :) Na sreću, na samo 50 metara od kampa ima staza za pecanje sa većim brojem mesta za pecanje.

Puno sličnih pitanja imamo, pa da najbitnije odgovore stavimo na jedno mesto :)

Najvažnije: Posle 22 časa u prostoru kampa nije dozvoljeno praviti buku muzikom ili glasnim razgovorima. Poštujte tuđu potrebu za odmorom.

1. U sklopu Kampa Bezdan nije dozvoljeno praviti vatru za pripremu hrane (roštilj, paprikaš...)

2. U čajnoj kuhinji, svaki šator na raspolaganju ima jednu policu frižidera za držanje mleka, vode, kvarljivih namirnica

3. Ukoliko donesete sopstveno piće, možete ga držati u sopstvenom šatoru

4. Šporet u čajnoj kuhinji je predviđen za grejanje vode, kafu, čaj, gotovu supu, brzinska jela i slično. Nije predviđen za duga kuvanje (paprikaši i slično)

5. U restoran Kampa nije dozvoljeno unošenje sopstvenog pića.